Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hamburgery z bramki

Teksty z obrazami - Hamburgery z bramki - exsilentio
Hamburgery z bramki - exsilentio

Śmiałaś się do łez wtedy, w nocy,
Jak na bramce zamawiałem burgery.
Śmiech był piękny i szczery.
Deszcz to wspomnienie rozmoczył.

Zapomniana droga w lesie.
Pocałunki i miliony muszek.
Zapach tamtych drzew już uszedł.
Tylko echo śmiechu niesie.

Światła koncertów, meksykańskie fale.
Słowa i szepty, miłość i rozmowy.
Sercem otworzyłaś moją głowę.
Czekam i będę czekał dalej.
Dałaś mi szczęście surowe
Oddechy, ciepło, światy nowe
I płaszcz miłości - wiarę.
Jesteś moim słowem.

Quidem.art

42 056 wyświetleń
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!