Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odpowiedź

Halo Paryż!
Tutaj też słońce.
Poszedłem uciąć kilka bazi.
Teraz są jakby aureolą
Dla bordowej róży w wazonie.
A widoki tutaj
Są naprawdę
Ziemskie.

insp. Adnachiel

297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • Adnachiel

    17 April 2020, 05:24

    Bonjour! :)
    Super niespodziankę mi dziś sprawiłeś tym tekstem, dzięki mocno.
    A ile w tym mądrości! :)