Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pies o imieniu Haker

Haker to duży czarny pies,
który mieszka z nami na hostelu ...
Stary i kulawy już jest,
ale ludzi dobrych ma wokół tutaj wielu.

Znalazł się tu ponieważ
właściciel zmarł mu kiedyś ... biedaczysko ...
na korytarzu mieszka sobie teraz
i ma wszystko czego mu trzeba, kochane psisko.

Często zatrzymuje się i kucam
żeby pogłaskać po pysku Hakera ...
Mam dużo empatii dla tego dużego psiska,
bo mi tak jak jemu ból stawu biodra doskwiera.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    14 April 2018, 07:18