Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hip hip i hop hop

Haj haj puf
Witajcie Kształty słów
Digri digri grbank bang
Bank Bang

Jak z Kałasznikowa
Posłanki słowa
Gota gota gota zyg zyg
Kom kom
órka órka órka zyg zyg
Wybryk nienawiść czy głupota

Bum bum bum tun tun
Grban bank
Róża mówi pis pis pis pis
Ura ura ura dyg dyk
dyk dyg
Kram kram
Dbam bam
Może tyko mam
Róże óże że że że Szmalec
bal bal bal był jak był
Sławek Szmal
Jeszce może Wenta
Starcza mi renta
plim plim trytytytym rach ciach
plim plim trytytytym rach ciach

Pre mier pre mier prezydent prezydent
Do Davos do Davos
Gospodarka głupcze
pce bce hołubce hołubce
eche peche treche grbank bam
Beatka jak troszczytus
Tytus Tuz tuz totus
Obozy obozy bozy bozy bozy
gamy gamy pom pom
Agamy agamy am am

Digi digi digi bank grbam
Zigu zigu zigi tram pram
Szeregi szeregi drugie szeregi
Nienie nie lebiegi biegi biegi
ii ii
Miedza miedza miedza wiedza wiedza
Gma gma .
Gma gma
tyzm yzm yzm pragma pragma
Ceinia

hej hej tirli tirli plej
Rej prej baja baja maj
Ram raj
Nius kraj
To był nius kraj
hej hej hej hej
Się smiej
Dont kraj
Dont kraj
Do następnego ego ego ego
Goł goł
baj baj

297 594 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!