Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Gwiaździste niebo widzę
I srebrną tarczę Księżyca.
Sen spokój duszy przynosi
I to mnie w Nocy zachwyca.

Bo to jest czas na marzenia,
Czas to jest wyobraźni.
Dlatego z Nocą na zawsze
Chcę zostać w pięknej przyjaźni.

888 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • dana1596

    28 January 2015, 20:00

    i ja kocham niebo gwieździste...
    Pozdrawiam

  • krysta

    27 January 2015, 22:27

    podoba się.
    pozdrawiam.

  • M44G

    27 January 2015, 21:13

    Ładnie. Miłej nocy życzę.