Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zobacz "

Gwiazdy spadające
Kuszą nadzieją
Myśli Nasze krążą
Aleją gwiazd
Którą razem kroczymy
Patrz!
Jedną gwiazdę złapałam
Specjalnie dla Ciebie
Pragnienie mam
Być Bliżej...
Czy można jeszcze bardziej?
Czy tak się da?
Czekanie na ....
23:21

281 605 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!