Menu
Gildia Pióra na Patronite
Monodramatysta

Monodramatysta

Gwiazdy przypominają mi twe oczy, po których bezwładnie myślami ma dusza kroczy
Wiatr mówi mi szeptem że boisz się mnie… Obiecuje ja nie skrzywdzę cię
Jak spadający liść podrzucany na wietrze, proszę nie puszczaj mnie jeszcze
Ciemność tej nocy przypomina świat po którym kroczysz
Szukasz po omacku wyjścia z lasu, otwórz swe serce by móc znaleźć szczęście

10 855 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!