Menu
Gildia Pióra na Patronite

SEN O NOCY (piosenka)

http://www.youtube.com/watch?v=7VPGxfJ_pDg
Gwiazdy migoczą wysoko nade mną,
na firmamencie który wiecznie trwa ...
Zakapturzony mistrz kroczy ze mną
i decyduje o tym co jest w snach ...
a oni ciągle tu, wciąż zapatrzeni we własny egoizm
nie słyszą prostych słów, dlatego każdy z nich się boi ...

Sen o nocy spełnia się na powrót znów ...
jej piękne oczy chowają mnie w jej ciała cud ...

Znienawidzony król, zdemonizowany i oczerniony,
opuścił głupców tłum
i resztę życia spełnił z dala od nich ...
a ona ciągle tam,
na firmamencie który jest jej wzrokiem,
posyła do mnie wiatr
i chordy pięknych deszczowych obłoków ...

71 014 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących