Menu
Gildia Pióra na Patronite

SEN O NOCY

Gwiazdy migoczą wysoko nade mną, na firmamencie który wiecznie trwa,
zakapturzony mistrz kroczy ze mną i decyduje o tym co jest w snach...
A oni ciągle tu, wciąż zapatrzeni we własny egoizm
nie słyszą prostych słów, dlatego każdy z nich się boi.

Sen o nocy spełnia się na powrót znów...
Jej piękne oczy chowają mnie w jej ciała cud.

Znienawidzony król, zdemonizowany i oczerniony
opuścił głupców tłum i resztę życia spełnił z dala od nich...
A ona ciągle tam... na firmamencie, który jest jej wzrokiem
posyła do mnie wiatr i hordy pięknych deszczowych obłoków...

Sen o nocy spełnia się na powrót znów...
Jej piękne oczy chowają mnie w jej ciała cud...
Mój sen o nocy... on spełnia się na powrót znów...
Jej piękne oczy chowają mnie w jej ciała cud...

Super piosenka napisana i wykonana przez mojego lubego ❤
http://www.youtube.com/watch?v=amULAwTeuys
http://www.youtube.com/watch?v=bzVv6h8xnOI

27 754 wyświetlenia
239 tekstów
1 obserwujący
  • Moon G

    15 March 2018, 21:07

    Kochanie, wróciłem! :D