Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stróże

Gwiazdy jak stróże
Chronią bez końca
Swym wiecznym blaskiem
Strzegą samotnych dusz,
Które obdarte z marzeń
Wiodą martwe życie.

11 826 wyświetleń
121 tekstów
2 obserwujących
  • Optymistka

    1 March 2010, 21:17

    cudownie piękny ;))