Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gwiazd już nie widuję...
Czasem tylko, chmur chorągwie posępne,
Sztandary niemocy...
Gwiazd już nie widuję...
Na południe od myśli zegar wspomnień,
A na nim wpół do wiosny...
Gwiazd już nie widuję...
W kalendarzu zamiast dni..., sny.
Dwunasty sen stycznia...
Gwiazd już nie widuję...
Ani Ciebie...

*Wszystkie prawa zastrzeżone

15 948 wyświetleń
142 teksty
2 obserwujących
  • Karin2225

    15 January 2015, 21:05

    Dziękuję za miłe słowa :)

  • krysta

    12 January 2015, 22:20

    Tęskny i piękny...
    Pozdrawiam Agnieszko na dobry wieczór... :)