Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Gwiazdy nas zdradziły
a były ich miliony
nad naszymi głowami
nic nie pomoże
kiedy niebo ciska
w nas gromami

nie ocaleliśmy
choć biegliśmy
bez wytchnienia
niebo spada nam
na głowy
nie mamy sobie nic
do wybaczenia

4846 wyświetleń
120 tekstów
43 obserwujących
  • Albert Jarus

    30 March 2015, 20:28

    zawsze umiałaś wyrazić głębię duszy

  • Sheldonia

    22 March 2015, 09:50

    Myffo, dzięki za zwrócenie uwagi:)

    Czerwona, wróciłam z podkulonym ogonem. Cieszę się, że Ty wróciłaś do mnie...:) Pozdrawiam:)

  • CzerwonaJakKrew

    22 March 2015, 09:47

    Wróciłaś...
    Znowu mogę czytać...
    Dziękuję za Twoje słowa,bo są niesamowite...

  • Myffa90

    21 March 2015, 23:06

    Literóweczka się wkradła. :)
    A brzydko to wygląda, bo od niej się zaczyna.