Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja

Gubisz cząstkę siebie
tę , którą chowałeś czule
pielęgnowałeś przez lata
skrywałeś w zakątku duszy
dlaczego tak się stało?
dziś jesteś innym człowiekiem
ani lepszym,ani gorszym
po prostu innym
gubisz własne ja
to, które pozwala ci trwać
i wyjesz jak inni w zespole
ani lepiej,ani gorzej
dobrze ci z tym ?
tylko mów szczerze
zrób reset, wróć do własnego ja
zacznij żyć swoim życiem
na własny rachunek , nawet na minus
nie trać już więcej szacunku do własnego ja
nie walcz o ich fałszywy uśmiech
uśmiechaj się do siebie każdego dnia
ten uśmiech jest szczery, bez fałdek fałszu
wróć do siebie, zacznij od nowa
wrócił…..

9500 wyświetleń
83 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!