Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Każdego dnia..."

Gubię się w szumie zimowego wiatru
Moich smutnych myśli
Labirynt życiowych wzlotów i upadków
Pokonuję - rozwiązanie i siebie znajduję
Ja Boża iskra otulona materią
Podatna na stres - powoli wychodzę
Z drogi bez powrotu zdawać się mogło
Za to Ci dziękuję dobry Panie Boże
Rodzę się kolejny raz, by dla innych trwać
...

20.02.2021
09:21

281 840 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!