Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Diablica"

Grzeszę ignorancją...
Grzeszę arogancją...

Czas już przestać być Diablicą.
Trzeba stać się Anielicą.
I anielskie szaty odziać.
Swoją duszę w Twojej podziać.

Bo Diablica zakochana.
Do miłości nie ma prawa!
A gdy chłopak jej nie kocha co noc do poduszki szlocha.
Postaram się dziś zmienić,i anielskie serce wcielić.

Chłopcze daj mi jeszcze jedną szansę!
To ja będę żyła w transie.
I już nigdy Cię nie zdradzę.
Kwiat wierności dziś zasadzę.

I założę aureole.
I w miłości Twej utonę.
I me piękne,wąskie usta,
nie opęta już rozpusta.
Będę z Tobą już na wieki!
Zamknę z Tobą me powieki...

39 410 wyświetleń
324 teksty
77 obserwujących
  • Voyage

    27 December 2010, 15:44

    Piękne to ;)

  • NaRcYzek

    2 November 2010, 15:54

    heh,ale co tutaj jest niemożliwe?:D
    szybka przemiana?:D