Menu
Gildia Pióra na Patronite

Grzesio zasnął

Grzesio zasnął
I uśmiecha
Cos pięknego mu się śni
Nagle szarpnął ręką prawą
Lewą łapie czegoś chce
Zadrżał cały twarz w grymasie
Prawie płacze
Głową kiwa
Kogoś szuka w swoim śnie
Chyba znalazł bo rozluźnił
A po chwili
Znów uśmiechnął się

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!