Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeszłość

Grzecznie, z wyczuciem taktu;
weseląc się, łagodnie.

Zmiany, zmiany.

Upominasz się o siebie;
głośno wołasz - krzyczysz:

Zmiany! Zmiany!

Czy już zapomniałem?
Mówisz, że w ogóle nie próbowałem.

Zmiany?

Jestem tym samym człowiekiem;
w tym samym świecie,
w którym żyjesz.. już tylko jako wspomnienie.

8687 wyświetleń
65 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!