Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Grzeczne dziewczynki~~

Grzeczne dziewczynki idą do nieba
A gdzie idą te z charakterem
Ponoć to w piekle rządzą kobiety
Bo nie ma to jak być za sterem

Ślicznym aniołkiem każda się rodzi
Lecz często się zmienia po latach
I chociaż czasami skrzydełka zostają
To każda w te cechy bogata

Często do nieba jest nam po drodze
Lecz bardziej lubimy te ścieżki
Co kuszą i często nam różki doprawią
Te nasze swawolne wycieczki

"Ki diabeł"z kobiety jak mówią czasami
Wciąż kusi choć w ciele anioła
I której zaufać? A której wystrzegać ?
Mężczyzna już nigdy nie zdoła..

109 619 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących