Menu
Gildia Pióra na Patronite

Opamiętanie

Grzech zaniedbania
Zacznie cię uwierać
Nie da spokojnie spać
Bo skazujesz jej serce
Na zapaść uczuciową
A ona przecież
Ma w sobie tyle piękna
Którym tobie w upiorne dni
Rozświetla cudowną radością
Nie rujnuj tego
Weź ją za ręce
I powiedz czule
Że jest twoim wszystkim

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!