Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Grudniowe drzewa
rozebrane do naga
zgubiły swe liście
wiatr nimi smaga
spokojnie czekają
piękne w swej prostocie
oddając na zimę
odzyskują na wiosnę

348 813 wyświetleń
2819 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!