Menu
Gildia Pióra na Patronite

Arachnofobia

Granicę mojego ciała przekroczył dotyk
mojego lęku.

Arachnofobia. Arochnofobia atakuje !

Z każdej żywej komórki organizmu
wydostaje się na zewnątrz
twórca pajęczyny.

Arachnofobia! Arachnofobia atakuje!!

Uciekam przed własną obawą.
Płaczę z bezsilności.
Na pomoc!!!

Arachnofobia!! Arachnofobia atakuje!!!

2002

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • krysta

    16 February 2016, 22:49

    wiersz ciekawy...
    strach przed pająkami...dobrze zapisany...myślę, że Ty nie boisz się...
    pozdrawiam :)

  • Adnachiel

    16 February 2016, 21:20

    Świetny wiersz.
    Każde słowo aż czuć na własnej skórze.

  • szpulka

    16 February 2016, 21:12

    Podoba mi się Twój wiersz,
    tylko te wykrzyczenia wytrącają(mnie) z czytania.
    a szkoda, bo tekst świetny