Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pocałunek duszy

gram
oddechu
wystarczy
dla
duszy
by
pocałunkiem
wskrzesić
martwą
miłość

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!