Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebo wieczorem w czerwieni

Gore panie gore
niebo nad nami
a ziemia trzęsie
i uginają kolana po nami
Nieszczęście jakowe szykuje
czy wojna to czy pomór
nas porachuje
Przed śmiercią
Stary czy młody
Każdy równy i nagi
Gore niebo jak ogień
Panie ! gore nad nami

76 499 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!