Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsenność

Goniąc zbłąkanych kontemplacji cienie,
potykam się o bezsens dni...

Zatruwam noce obszyte w bezsenność,
bo nie wiem już dokąd mam iść...

I ukryta w ciemni kroplą światła
ledwie będe skrzyć...

By pozostawić chociaż ślad,
By poprostu być...

6365 wyświetleń
49 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!