Menu
Gildia Pióra na Patronite

kakikol - acha kolor

gołdapi.
przekażcie dobie znak pokoju
a te barany

czerysta dwasieścia siedem
czertsta dwadzieścia osiem.

za kościelne....

cały wilka syn goli siarę
a kuzka i dwuch braci
co Rzym zbudowali

deusz deus kosmateus i morele pac
mateusz i roma

romulus eius est
semper fidelis

faking ekselent - kurka blaszka - gienia ty się
przy mnie jeszcze jakiegoś języka nauczysz

wodys jor neim
kurcze wiedziałem
maniek
maniek

kolasa

za wczasu popuszcza pasa
a borewiczki do woreczka
wpadają
bo się pogubiły
niewiedząc

jedziem jedziem w cudny kraj.

NAŁĘCZÓW KILERKI BLIŹNIACZEY duch i jego dzida.
kacperek a niewidomi wzroku nie mają jedynie telewizję
na baterię eN.

972 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!