Menu
Gildia Pióra na Patronite

sama miłość nie wystarczy

31200 godziny,
1872000 minuty,
112320000 sekundy,
moim powietrzem,
moją ostoją,
moim spokojem,
było Ci dane zostać,
mi dla Ciebie wspomnieniem,
a nasz czas w sekundach
odlicza tęsknotę..

7031 wyświetleń
96 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!