Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach

Głuchy sygnał, tylko oddech, nie wiesz kto po drugiej stronie
Strach, dreszcze, panika, apatia, adrenalina
Przyspieszone tętno i spocone dłonie
Białą flagą się zasłaniasz, w ciemny kąt siebie kitrasz

Czy to zwarcie na kablach skutkujące ciszą?
Czy żart niewydarzonej osoby, próbującej dogryźć?
Chwila paniki, co opada i zbierasz się już szybko
Paląc białą flagę, uskuteczniasz hałasu motyw

Nóż w garść, odkładasz słuchawkę, ruszasz na patrol
Przeszukujesz dom, szukając przyczyn skrzypienia
Nie masz doświadczenia w walce i wiesz, że nie będzie gładko
Lecz żaden aktor nie wygryzie Cię, Twój dom, Twój teatr.

43 926 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
  • Bruno

    25 February 2012, 12:06

    i dobrze:)