Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

głuche przemoczone przystanki
tylko wiatr ulice zamiata
gdzieniegdzie dusza bezpańska
z adresem "w sercu niczyim"

chodź wędrowcze zapraszam
puste miejsce wciąż czeka
siądźmy przy wspólnej kolędzie
wiem żeś przybył z daleka

niebawem narodzi się ten
co dalsza drogę nam wskaże
podzielmy się wspólnie opłatkiem
niech Słowo stanie się Ciałem
.
.
Sylwia Pryga

Moi Mili, zdrowia i spokoju na ten przedświąteczny, świąteczny i poświąteczny czas 🌲🌲🌲

40 784 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • Sylwia P.

    24 December 2020, 16:02

    Kasiu, dziękuję serdecznie💚

  • kati75

    24 December 2020, 13:25

    Zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia Tobie i twoim bliskim 🙂🎅☃️❄️⭐

  • Sylwia P.

    24 December 2020, 08:11

    Marysiu💚