Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strefa absurdu

Główkuje półgłówek...
Po śladkach idę
Pośladki ściskam
Połdupiem przysiadam
Pół na pół jestem
Pół-dupkiem?

276 053 wyświetlenia
2561 tekstów
190 obserwujących
  • kukaczka

    20 October 2021, 04:29

    ..pół żartem, pół serio..
    dwie połówki to literek😎

  • Naja

    19 October 2021, 20:25

    Jak to półgłówek. Pół główką główkuje, resztę gdzieś zapodział :-)

    • sprajtka

      19 October 2021, 21:07

      Dziękuję za podział 😁

      od Naja