Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabrano mi...

Głowa moja myśli pełna
a ja jestem taka senna
Miłość moja zmarła
a serce poświata owiła czarna
Niegodna jestem życia i świata
odrzucił mnie bez wahania
Pozbawił szczęścia, radości
i marzeń kochania
Nie dał mi nic
prócz cierpień i rozczarowań
prócz fałszywych przyjaciół, zdrad i knowań
Odebrał mi także duszę
rozpiął niczym skrzydła na hakach
Nie mam dziś nic - żadnej mocy
nawet siły, by płakać
Zabrano mi wszystko i wszystkich
mnóstwo planów, marzeń,
w końcu i pozytywne myśli

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
  • agniecha1383

    11 February 2012, 12:17

    Chciałabym mieć dar uzdrawiania dusz...zwyczajnie...uśmiechem...takim jaki przesyłam i Tobie...
    Bo jakoś się smutno zrobiło...pięknie ale smutno...

  • strawberry89

    11 February 2012, 00:23

    Moja Droga, czas leczy rany:) Dziś nawet wspomnienia tamtego uczucia są w stanie hibernacji. Czasem, choć to boli, gdy się kogoś kocha bez wzajemności, trzeba pozwolić mu odejść. Podobno miłość do nas wraca, może i do mnie kiedyś wróci?