Menu
Gildia Pióra na Patronite

Karuzela

głowa mi się kręci
w prawo
w lewo
w górę
w dół
w kółko
uplecione ze sznura
zawieszone o rurę

3014 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!