Menu
Gildia Pióra na Patronite

Echo

Głosami
Nieswoimi

Szepcze tęsknoty
Własne

W językach nieznanych
Sobie

Uparcie krzyczy
I łka

Echo ukryta
W liściach

Powtarza to
Co rozkrwawia
Jej usta

Nie kocham cię

Brzmi jej w uszach

I gubi się
bezgłośnie

W narcyzowych oczach

18 030 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 6 January 2013, 22:06

    O cholera ... dziękuję ; )

  • 6 January 2013, 21:00

    Brzydal z tego Narcyza. ;)

    Dziękuję, Gaiu .

  • Gaia

    6 January 2013, 20:54

    Takie echo potrafi zaciąć się nawet przy goleniu. Samo.
    Nie daj się mu wciągnąć w wir tej zabawy
    A narcyzowe oczy... ochyda ;0

    a wiersz ładny :)

  • 6 January 2013, 19:18

    Dziękuję, E. ;)

  • Pechowa_

    6 January 2013, 19:11

    Poruszająco dzisiaj u Ciebie Uluś :*

  • 6 January 2013, 18:30

    Koraliku, Dziękuję.

    Czcinka1, masz rację. I to w grubym pancerzu bije to serce.

    Pozdrawiam.

  • 6 January 2013, 16:49

    Piękny wiersz.....

    Pozdrawiam miluśko:)