Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głos

głos drukowanych słów.
a może piórem pisanych

w codzienności okruchów życia
zatapiam wzrok w obrazach marzeń

oczami wyobraźni
słyszę stukot liter
dźwięk słów niewypowiedzianych

w pustych przestrzeniach między wyrazami
szukam śladu myśli Twoim głosem utkanej

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • 10 May 2011, 11:46

    piszesz jakbyś z mej duszy słowa wyrywała ...niewypowiedziane ...skrywane przed światem ...