Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ocean (tłumione emocje)

"Głodny jestem,
Wczoraj zjadłem tysiąc istnień,
Tak zajadle się w nie wgryzłem -
Nie pozostał nawet ich cień."

Dziś na nowo rozbudzony
Sługa głodu,
Nie sądzony jest mu spokój:

Wszystko pożre
Co weń wpadnie,
Chcesz to znaleźć?
Znajdziesz na dnie.

580 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!