Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka wieczorna

Gliniany kubeczek po kawie
ze łzą na dnie
otulony tęsknotą

brąz oczu po policzku spływa...

127 936 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • yetick

    1 February 2020, 20:55

    Precyzyjnie i subtelnie trafiasz.. 👍😊

  • motylek96

    1 February 2020, 19:51

    Delikatna miniaturka.
    Pozdrawiam