Menu
Gildia Pióra na Patronite

na dnie

głęboko w sercu twoim błądzę
szukam śladu mojego gdzie mnie ukyłaś ??
niewiem, wiem że tam jestem , albo byłem...... niewiem
szukam, powiedz gdzie jestem?? . krzyczę lecz echo mi odpowiada
nie ma mnie, zgubiłem sie, ......ale ty jesteś, czuje twą bliskość
i wiem że choć droga daleka, tym razem dojdę ,
choć iść bym miał po życia kres... dojdę.
do ciebie raz jeszcze
i razem i razem i razem na zawsze

515 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!