Menu
Gildia Pióra na Patronite

kufereczek wspomnień

głęboko skryte
ciśnienie podnoszą

w przepychu ściskają
szepcząc mamią

Krystyna A.Sz. 05.12.2016r.

70 237 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    21 December 2016, 10:01

    ...to te miłe wabią ;))

    Pozdrawiam Różo :)

  • RedRose

    21 December 2016, 00:09

    i uciec nie chcą, spać nie dają ;)

    ale miło to ja lubię powspominać ;)