Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Gładkość po której
Błądzisz
Dotykiem ust swoich
Nie-twoich
Złudzeń
Że będzie gdy
Zerwiesz
Zasłony
Że ta sama
Zostanie w swym byciu
Nie-twoja
Wzięta przez chęć
Żądzę
Nie będzie
Gdy miłość
Zamilknie
Gdy zamkniesz jej usta
Siłą palców
Wdzierających się
Pod
Zasłonę
Niewinności

471 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!