Menu
Gildia Pióra na Patronite

wierszokleta

giętki język
w parze z rymem
rytm z talentem
się wymienił
ostre pióro
gryzie w poezji
wierszokleta
coś tam kleci
zamiast szpady
wers biały
ten co czyta
zbiera baty

93 488 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!