Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odległość oddechu

Usta namiętnie w wilgotnym pocałunku złączone,
delikatne dłonie i spragnione ciała ze sobą w namiętności splecione...
nasze bogate ,wrażliwe dusze w siebie wręcz wtopione,
zapomniane w sobie serca nie będą nigdy już na krok oddalone .
....więc bądź na oddechu odległość ,
dotyku co zabiera ze sobą samotność ...
zabierz smutki i cierpienia
Oddając swe serce spełnij me marzenia .

Dedykowany ღ

Rafał
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~

16.07.2017

10 920 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!