Menu
Gildia Pióra na Patronite

gęste włosy
do pasa

po kręgosłupie spływają

każdy
wpomnieniem
o Tobie
pachnie

a jesli kiedyś wypadną?

5810 wyświetleń
66 tekstów
6 obserwujących
  • Ta, co lubi marzyć...

    10 November 2013, 22:45

    Ładna metafora... :)
    Podoba mi się.

    ~ Marzycielka