Menu
Gildia Pióra na Patronite

niesubordynacja

geniusz nocy pytaniem,
kładzie się na dzień
a jego odpowiedzi, nie zaspokajają
lecz rodzą nowe pytania,
w których się topię choć wiem,
że nawet największa głębia posiada
jakiś brzeg...
tak trwam, i mimo że w sferze cienia
to "dziś" wykradam zegarom
bo jutro jakże odległe
a kiedyś ...
kiedyś nie istnieje

17 971 wyświetleń
203 teksty
83 obserwujących
  • Azja

    1 May 2010, 13:57

    dziękuje

  • IBELLA

    1 May 2010, 13:57

    Bardzo mi się podoba ... ciekawie napisane ...
    Jak dla mnie na duży plus :)