Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gen Franco

Generał Franco

Gdy krzyż zapłonął na wieży kościoła
A trupy wisiały na czerwonych powrozach
Gdy ciała księży leżały w kawałkach
A świat w głupocie czerwonym klaskał

To co byś zrobił widząc kraju pożogę
Więc każdy kto zdrów i broń utrzyma
Idzie do Franco
Zbrodniarzy powstrzymać

I jakoś tak wyszło może przypadkiem
Że nie komuniści
A Franco
Został zbrodniarzem

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!