Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moczymorda

gęba czerwona
napił się świnia
obiad nie smakuje
kobiecie docina

niedosolone
niedosmażone
po co ja ciebie
wziąłem za żonę

szuka zwady
by wypaść gdzieś
doprawić dopić
uchlać się i cześć

gestykuluje
i wpada w szał
bo przecież
w szyję
za mało dał

co zrobił
to zrobił
postawił na swoje
to ci skaranie
że cierpią oboje

on skacowany
ona niewyspana
bo gdzieś się szwendał
czekała do rano

gdzie jedno pije
drugie cierpi tam
ale nie odstawi
moczymorda pan

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • Victoria Angel

    26 June 2021, 11:55

    Czyli mężczyźni tak samo jak kobiety mają swoje dni humorzaste. I to jest sprawiedliwe.