Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cierpienia wyraz.

Gdzieś w sercu żal
z tęsknotą miesza się,
rozpada się kolejna łza.

W milczeniu kryje się krzyk,
usta poruszą się bezgłośnie
w cierpienia wyrazie.

Smutek zaczaił się,
zostawiając w oczach ból
nie do opisania.

Gdzieś pustka odbija się,
powstał obojętności mur,
samotność zamknęła się…
…bezgłośnie.

147 651 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • Malusia_035

    18 August 2015, 13:43

    Piękny :)

    Pozdrawiam Andzia:)

  • LiaMort

    16 August 2015, 21:40

    dziękuje. ;)

  • 16 August 2015, 21:32

    piękny wiersz :)
    pozdrawiam:)

  • LiaMort

    16 August 2015, 18:31

    dziękuje. ;)

  • sentymentalna_

    16 August 2015, 15:56

    Bardzo dobry wiersz!
    Pozdrawiam.

  • LiaMort

    16 August 2015, 12:14

    ;)
    wzajemnie.

  • Cris

    16 August 2015, 12:03

    zatrzymał mnie na dłużej.

    pozdrawiam :)