Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś...

Gdzieś w oddali
szept słychać
zawodzenia.

Gdzieś na skraju
milczy cisza
ból skraplając.

Gdzieś na życiu
serce biję
w tęsknoty takt.

Gdzieś w duszy
wyczuwa się żal
nieobecności.

Zdrowych, Wesołych Świąt, pełnych wszelakiej dobroci, uśmiechu i szczęścia w gronie najbliższych... życzę Ja.

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • fyrfle

    26 March 2020, 18:51

    I kolejne Święta przed nami :) Pozdrawiam :)

  • LiaMort

    24 December 2017, 11:40

    Dziękuję. :)

    P.S. Nie mam na imię Ania. ;)

  • Adnachiel

    24 December 2017, 08:57

    Śliczny wiersz.

    Błogosławionych oraz radosnych Świąt! :)

  • giulietka

    24 December 2017, 07:11

    Tobie również Aniu, pięknie przeżytych Świąt Bożego Narodzenia!

  • fyrfle

    23 December 2017, 23:30

    Zdrowych i wesołych świąt życzymy Ci.