Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś tam, głęboko w sercu
Istnieje nadzieja
Boje się własnych myśli i pragnień
Lecz ona odwagi dodaje
Że będzie dobrze
Los bywa przewrotny
Muszę iść po śladach mojej przyszłości

https://www.youtube.com/watch?v=OR82-WVV2RM

11 895 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • Gosia86rtk

    6 October 2015, 00:48

    Dziękuje za miłe słowa :) I że czytacie :) pozdrawiam

  • Malusia_035

    5 October 2015, 09:39

    Piękny wiersz :)

    Pozdrawiam :))

  • fyrfle

    5 October 2015, 08:04

    Piękny wiersz, a Los daje Piękno Codzienności.

  • krysta

    5 October 2015, 02:13

    tak, ''nadzieja... odwagi dodaje'' - uroczy mini.
    pozdrawiam Gosiu :)