Menu
Gildia Pióra na Patronite

sta(de)bilności

"gdzieś przed słowem [byłem]"

jest jeszcze ciche zapewnienie,
że będę.
że ten kurz na szafce,
to tylko nieistotny rozdział
tej książki.
że niedługo zacznie się ciąg dalszy.

że nie ma powodu do zmartwień.
niestałości nie są nam przecież pisane.

* jak zwykle by truman

146 970 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących