Menu
Gildia Pióra na Patronite

początki

"gdzieś przed słowem
byłem*"

jest jeszcze we mnie
pewność
że nie odejdę
że wiosna zawsze przychodzi
pod koniec zimy
że nawet Włóczykij wraca

że to ma sens
wciąż ma sens
do pierwszego zdania

* by truman

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 24 January 2017, 20:59

    Taaaak... a ja nawet "wunsów" nie noszę... :D
    Pozdrawiam. :))

  • Kamil Borkowski

    21 January 2017, 23:49

    :* :* :*

  • 21 January 2017, 23:01

    O Tobie nie potrafię.