Menu
Gildia Pióra na Patronite

To tylko sen

Gdzieś pomiędzy twoim niebem
a moim księżycem
przestrzeń wypełnia sny

świetliste girlandy gwiazd
spadają wprost pod nogi
stąpam delikatnie
na płatkach chmur

balansuję na krawędzi nocy
szukam twoich rąk we mgle
na promenadzie słońca

gdzieś pomiędzy moim oddechem
a twoimi ustami
pustkę wypełni miłość.
https://www.youtube.com/watch?v=70Lnz3UsdfE

65 474 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    28 January 2020, 11:57

  • kati75

    26 January 2020, 10:59

    Wiersz taki na luzie,nic specjalnego...dzięki Madziu;-)

  • giulietka

    26 January 2020, 10:38

    Pięknie to opowiedziałaś, siła delikatności.;)

    od kati75
  • kati75

    26 January 2020, 09:20

    Jaki nasz świat jest piękny:-)dzięki Bartek